De leukste outfits voor de winter

De leukste outfits voor de winter

De meeste mensen vinden de zomer een stuk leuker dan de winter. In de winter is het koud, het is vroeg donker en het is vaak slecht weer. Toch heeft de winter ook veel leuke elementen, de feestdagen komen er weer aan, er is weer kans dat we kunnen schaatsen en je kunt je wintergarderobe weer tevoorschijn halen. In dit artikel geven we je een drie tips voor de leukste outfits in de winter. Zo blijf je goed warm en zie je er ook nog leuk uit!

Accessoires

Accessoires zijn je beste vriend in de winter. Een lekker dikke sjaal is namelijk altijd fijn. Je kunt hem buiten dragen om je te beschermen tegen de kou, maar ook binnen is het een prima accessoire. Door te kiezen voor een opvallende kleur, kun je er ook nog eens je outfit mee opvrolijken. Ook een muts en handschoenen zijn erg fijn in de winter. Dit zijn wel accessoires die je alleen buiten gebruikt, maar een muts en handschoenen kunnen je outfit erg mooi maken. Daarnaast zijn deze accessoires een musthave om lekker warm te blijven.  

Jassen & vesten

Jassen zijn essentieel in de winter. Uiteraard heb je buiten een dikke winterjas aan, maar ook binnen kun je mooie jassen en vesten aan. Denk bijvoorbeeld aan een leuk spijkerjasje of juist een stoer leren jasje. Ook een vest is heerlijk in de winter, vesten zijn vaak net wat comfortabeler dan jassen, maar houden je minstens zo warm. Wanneer je een outfit draagt met donkere kleuren kan een jas of vest een leuk kledingstuk zijn om je outfit af te maken.

Laagjes

De winter is het perfecte moment om meerdere laagjes kleding te dragen. Draag bijvoorbeeld een t-shirt met hier overheen een trui. Wanneer het echt heel koud is kun je hier ook nog een jasje overheen doen. Ook met een broek kun je verschillende laagjes aan doen, trek onder je broek bijvoorbeeld een panty of een legging aan. Of ga voor een lekker warm paar laarzen, hierdoor blijven niet alleen je benen warm, maar heb je ook heerlijk warme voeten.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *