Tips om te voorkomen dat je haarextensies gaan klitten

Tips om te voorkomen dat je haarextensies gaan klitten

Heb je regelmatig klitten in je haarextensies? Dan kost het niet alleen veel tijd om deze klitten keer op keer te verwijderen, maar heb je bovendien meer risico dat jouw haarextensies beschadigd raken. Het hardhandig uitkammen van klitten is namelijk niet goed voor haarextensies.

Wil je voorkomen dat je jouw haarextensies iedere dag uitgebreid moet borstelen om de vele klitten te verwijderen? Lees dan onderstaande tips om te voorkomen dat je haarextensies gaan klitten, of laat kijk eens voor de haar extensies van oxy hairextensions.

Vermijd zout en chloor

De stoffen zout en chloor zijn niet goed voor jouw haarextensies. Deze zorgen ervoor dat je haarextensies gaan klitten. Vermijd zout en chloor, bijvoorbeeld door je haarextensies niet nat te laten worden in de zee en het zwembad, en je hoeft je haarextensies veel minder vaak uit te kammen. Is je haar toch nat geworden in de zee of het zwembad, dan moet je je haarextensies altijd wassen.

Was je haar altijd na het sporten

Heb je gesport? Dan moet je jouw haarextensies altijd wassen. Ook als je naar de sauna bent geweest, moet je je haarextensies goed uitwassen. Zowel tijdens het sporten als in de sauna zweet je namelijk erg veel en zweet is niet goed voor jouw haarextensies. Ook is het verstandig om tijdens het sporten altijd een knot of staart te dragen.

Kam je haar voor je gaat slapen

Of je jouw haarextensies nu wel of niet draagt in bed: je kamt ze altijd uit voor je gaat slapen. Verwijder je jouw haarextensies voor je gaat slapen, dan voorkom je dat je de volgende dag een bos haar met klitten op je hoofd moet zetten. Draag je jouw haarextensies tijdens het slapen, dan heb je de volgende dag beduidend

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *